Viinitalli

Yrityksemme toiminta on päättynyt joulukuussa 2019 yhdeksän toimintavuoden ja pienyrittäjyyden jälkeen. Kiitämme lämpimästi meitä tukeneita yhteistyökumppaneita ja ystäviä. Toivomme, että tuette (osto)päätöksillänne jatkossa(kin) pienyrittäjyyttä ja pientuotantoa! Lisa ja Janne

Viinitalli on pirkanmaalainen laatuviinejä maahantuova ja myyvä yritys.  Useimmat viinimme ovat valtavirrasta eroavilta trendikkäämmiltä viinialueilta ja pieniltä tuottajilta, ja niissä on erinomaisen hinta-laadun lisäksi  usein jokin kiinnostava tarina takana. Myymme viinejä ravintoloille sekä muille alkoholin anniskelu- tai vähittäiskauppaluvan haltijoille. Viinitallin takana on kaksi liikekumppania; Lisa ja Janne. Osaamme asiamme ja rakastamme hyvää viiniä ja ruokaa. Työtämme teemme intohimoisesti, mutta pilke silmäkulmassa.

Viinitalli is a Finnish wine importer-seller based in Southern Finland in Kangasala concentrating on excellent wines from smaller producers and from trendier wine areas. We love specialty wines with a story behind their creation. Viinitalli sells wines mainly to restaurants, but also to Finnish alcohol monopoly and other authorized alcohol sellers. Behind Viinitalli there are two business partners Lisa and Janne, who love good wine and good food. We do our work with passion, but with a twinkle in the eye.

Let’s feel the wine together!

Arvostamme asiakasta

Sydämenasiamme on kuunnella asiakastamme. Asiakkaidemme tarpeiden mukaan tuotamme yksilöllisiäkin ratkaisuja. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme onnistumisen avaimet viiniemme ja asiantuntemuksemme avulla.

Tunnemme viinimme

Arvioimme, haistamme ja maistamme kaikki viinit, mutta pelkkä viinin korkea laatu ei riitä meille. Tunnemme viinit, tuottajat, viinintekijät ja rypäleiden polun tarhasta pulloon – we feel the wine. Viiniemme valinnan taustalla on satoja viinitilavierailuja neljällä eri mantereella.

Panostamme laatuun

Panostamme laatuun niin myymissämme viineissä kuin kaikessa toiminnassammekin. Kaikissa viineissämme on erinomainen hinta-laatusuhde. Arvostamme uniikkeja pienien tuottajien viinejä, jotka ovat omassa kategoriassaan positiivisesti erottuvia tai erikoisuudessaan erinomaisia. Ne ovat useimmiten kansainvälisesti tunnettuja, mutta maamme rajojen sisällä ennennäkemättömiä.

Let’s feel the wine together!