Viinitalli

Yrityksemme toiminta on päättynyt joulukuussa 2019 yhdeksän toimintavuoden ja pienyrittäjyyden jälkeen 일진에게 찍혔을때 다운로드. Kiitämme lämpimästi meitä tukeneita yhteistyökumppaneita ja ystäviä. Toivomme, että tuette (osto)päätöksillänne jatkossa(kin) pienyrittäjyyttä ja pientuotantoa 다운로드! Lisa ja Janne

Viinitalli on pirkanmaalainen laatuviinejä maahantuova ja myyvä yritys.  Useimmat viinimme ovat valtavirrasta eroavilta trendikkäämmiltä viinialueilta ja pieniltä tuottajilta, ja niissä on erinomaisen hinta-laadun lisäksi  usein jokin kiinnostava tarina takana 마메32 롬파일. Myymme viinejä ravintoloille sekä muille alkoholin anniskelu- tai vähittäiskauppaluvan haltijoille. Viinitallin takana on kaksi liikekumppania; Lisa ja Janne 다운로드. Osaamme asiamme ja rakastamme hyvää viiniä ja ruokaa. Työtämme teemme intohimoisesti, mutta pilke silmäkulmassa.

Viinitalli is a Finnish wine importer-seller based in Southern Finland in Kangasala concentrating on excellent wines from smaller producers and from trendier wine areas 다운로드. We love specialty wines with a story behind their creation. Viinitalli sells wines mainly to restaurants, but also to Finnish alcohol monopoly and other authorized alcohol sellers 다운로드. Behind Viinitalli there are two business partners Lisa and Janne, who love good wine and good food. We do our work with passion, but with a twinkle in the eye 포토샵 cs6 키젠 다운로드.

Let’s feel the wine together!

Arvostamme asiakasta

Sydämenasiamme on kuunnella asiakastamme. Asiakkaidemme tarpeiden mukaan tuotamme yksilöllisiäkin ratkaisuja 윈도우7 기본게임 다운로드. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme onnistumisen avaimet viiniemme ja asiantuntemuksemme avulla.

Tunnemme viinimme

Arvioimme, haistamme ja maistamme kaikki viinit, mutta pelkkä viinin korkea laatu ei riitä meille 다운로드. Tunnemme viinit, tuottajat, viinintekijät ja rypäleiden polun tarhasta pulloon – we feel the wine. Viiniemme valinnan taustalla on satoja viinitilavierailuja neljällä eri mantereella 다운로드.

Panostamme laatuun

Panostamme laatuun niin myymissämme viineissä kuin kaikessa toiminnassammekin. Kaikissa viineissämme on erinomainen hinta-laatusuhde. Arvostamme uniikkeja pienien tuottajien viinejä, jotka ovat omassa kategoriassaan positiivisesti erottuvia tai erikoisuudessaan erinomaisia. Ne ovat useimmiten kansainvälisesti tunnettuja, mutta maamme rajojen sisällä ennennäkemättömiä.

Let’s feel the wine together!