23.10.11, by Lisa

Trick or treat?

Uskomatonta mutta totta 다운로드.  Halloweenista on tullut yksi suosituimmista juhlapäivistä myös Suomessa Jack O’Lantern kurpitsalyhtyineen ja pelottavine naamiaisasuineen. Alun perin halloween tai ”all hallows’ eve” ei ole kuitenkaan peräisin yleisen luulon mukaisesti Amerikasta, vaan Englannista, Irlannista ja Skotlannista 다운로드. Amerikkaan rieha rantautui irlantilaisten siirtolaisten mukana ja on Jenkeissä joulun jälkeen suosituin juhla.

Oletteko koskaan maistaneet aitoamerikkalaista  pumpkin pieta eli kurpitsapiirakkaa 다운로드? Piirakka ei välttämättä ulkonäöllään hurmaa, mutta onnistunut pie on mitä lumoavinta herkkua tuoden jouluisia makuelämyksiä jo lokakuussa. Jenkkilässä asuessa tuli kokeiltua useitakin pumpkin pie –reseptejä 일본어 단어장 다운로드. Siellä kurpitsasosetta saa kaupasta purkissa, mutta kyllä kurpitsa vaan kannattaa ostaa kaupasta kokonaisena ja nähdä vaiva soseen tekemiseksi itse oz 뷰어. Samalla kannattaa taiteilla terävällä veitsellä se kurpitsalyhty naapurustoa naurattamaan.

Kurpitsapiirakan mausteisuuden kanssa sopivat nautittaviksi valkoinen portviini (esim 다운로드. Quevedo White Port http://viinitalli.com/wines/quevedo-white-port/) tai korkean sokeripitoisuuden omaavat late harvest –jälkiruokaviinit (esim 자동차 주말여행 코스북 다운로드. Endrizzi Masetto Dulcis http://2010.endrizzi.it/interne/Masetto_Dulcis_vini.ashx?ID=937&IDV=3367 tai Blauensteiner Trockenbeerenauslese http://viinitalli.com/wines/blauensteiner-trockenbeerenauslese-1998/) 다운로드.

Bon Appétit –lehdestä löytyy mainioita jenkkiruokareseptejä. Aidon pumpkin pien ohje on löytyy täältä: http://www.bonappetit.com/recipes/2006/11/perfect_pumpkin_pie hy 동녘. Kuten sanottua, kannattaa ostaa kokonainen kurpitsa kaupasta ja keittää sen sisus soseeksi. Reseptiin tarvitaan noin 5 dl kurpitsasosetta. Mikäli haluat kokeilla jotakin tuunattua versiota, samaisesta lähteestä löytyy myös 28 muunlaista pumpkin pie -reseptiä 프랑스 지도 다운로드. Kantsii kokeilla! Hauskaa halloweenia 31.10.!


takaisin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*