22.12.16, by Lisa

Teemun terveiset!

Tervehdys Viinitallin ystävät!

Teistä varmasti moni tietääkin, että olen aloittanut Viinitallissa. Ajattelin, että kirjottelisin vähän tähän itsestäni ja yleisesti, mitä me ollaan touhuttu viime aikoina 다운로드.

Olen siis Teemu Helsingistä, syntynyt tosin Kuopiossa, varttunut Keski-Uudellamaalla. Nyt olen jo monta vuotta asunut Helsingin Kalliossa. Tältä alalta minulla on siis enemmän kokemusta tuolta ravintoloiden puolelta, jossa siis sompan virkaa olen suorittanut 다운로드. Siihen peilaten luulen, että voin auttaa teitä asiakkaita monessakin asiassa, koska olen ollut itse monta vuotta teidän saappaissanne. Viime vuonna loppukesästä, kun kuulin, että Lisa, Janne& Asko hakevat tiimiinsä uutta tyyppiä, tuli kuitenkin semmoinen olo, että pitäisiköhän kokeilla välillä jotain muuta.  Ajatus kypsyi vielä jonkin aikaa, kunnes sain tietää, että he eivät ole vielä löytäneet ketään 크로노블레이드 다운로드. Laitoin viestiä Lisalle ja tässä sitä ollaan. Olen todella innoissani uudesta työstäni ja iloinen siitä, että saan tehdä töitä rakastamani ihanan tuotteen eli viinin kanssa 카트라이더 apk 다운로드. Viinitallin tyypit ovat ottaneet minut vastaan mahtavasti ja tuntuukin, että olen jo yksi heistä. Kuten tiedätte, he ovat mahtavia ja lämpimiä ihmisiä 연희몽상 다운로드!

Ensi vuonna tulen olemaan joka puolella Suomea esittelemässä meidän viinejämme teille, mutta erityisesti liikun Helsingin päässä ja muualla Etelä-Suomessa 다운로드. Jos näette tämän kuvan komean auton, niin olen jossain lähistöllä ja minua saa tulla morjestamaan.

15306535_1280711545338898_3311341672645787648_n_002

 

 

 

 

 

 

Ensi vuodelle meille on tulossa  runsaasti  uusia tuotteita mm 다운로드. Italiasta ja Bulgariasta. Niistä tiedotamme teille heti, kun ne saapuvat varastoomme. Myös muutamia Viinitallin maahantuomia pientuottajaviinejä löytyy nyt myös Alkon tilausvalikoimasta ja verkkokaupasta, esim 다운로드. Quevedon muutamat portviinit. Eli eikun tilaamaan!

Somessa me tulemme myös näkymään entistä enemmän. Jotkut teistä ovat ehkä huomanneet, että olemme nykyään facebookin lisäksi myös twitterissä ja instagramissa 다운로드. Kaikista näistä kanavista löydät meidät nimellä Viinitalli. Somessa tulemme myös tiedottamaan meidän kuulumisia ja esittelemme uusia tuotteitamme Swiper download. Eli eikun seuraamaan!

Lopuksi haluaisin toivottaa kaikille omasta ja Viinitallin puolesta hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2017!

Viini- ja pukkiterkuin,

Teemu Huuhtanen15534884_1711568512506084_6360746913544798208_n


takaisin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*