12.07.11, by Lisa

Tampereen viinikylä viettelee viineillään 21.-30.7.2011

Tampereen Kukkaisviikkojen yhteydessä nyt 15. kertaa järjestettävä Viinikylä ilahduttaa jälleen hyvän viinin, ruoan ja musiikin ystäviä 21.-30.7 Vestcert download. klo 16-24. Viinikylä sijaitsee tunnelmallisella Frenckellin sisäpihalla Tampereen Keskustorin pohjoispäässä. Viinikylä keskittyi 15 vuotta sitten saksalaisiin viineihin, ja siitä syystä valikoimassa on nyt poikkeuksellisen laadukkaita saksalaisia viinejä 다운로드. Muuten makumatka vie kävijän maailman ympäri niin viinin kuin ruoankin osalta.

Viinikylän viinivalikoimassa on kymmeniä viinejä Webmin download. Niiden maistelua helpottaa se, että kävijä voi ostaa tasting-lasillisia. Ammattitaitoinen Viinikylän henkilökunta kertoo mielellään viineistä esv 성경. Tapahtumassa voi etukäteen varaamalla osallistua myös ammattilaisten pitämiin viinipruuveihin, joissa on neljä eri aihealuetta. Ei sovi unohtaa ruokaa, jota on tarjolla moneen makuun niin juustolautasista, juhlavasta buffetista kuin herkullisista tilattavista annoksista lähtien 세장의 부적 다운로드. Kts. tarkemmin www.tampereenviinikyla.fi.

Viinitallin viinit ovat varsin kattavasti kylässä edustettuina (16 viiniä):

  • LLOPARTIN PALAU SOLA– Espanjan kuningasperheen Cava-tuottajan peruscava on pikkusen enemmän kuin peruscava…brut nature tuo veden kielelle 한승기 연인 다운로드!
  • PAULINSHOFIN RIESLINGIT MOSELISTA – huipputuottajan neljä helmeä Feinherbistä Spätleseen ja tietenkin Decanter-voittaja Kabinett 다운로드!
  • CELLER EL MASROIGIN Wine Advocaten ja Parkerin ylistämät tuotteet; Solà Fred (Parker 90 pistettä), Solà Fred Blanc, Les Sorts Rosat (Parker 88 pistettä) ja Castell de les Pinyeres (tuore Berliinin viinimessujen voittaja, Berliner Wein Trophy 2011) 너는내운명.
  • ITÄVALLASTA LEOPOLD BLAUENSTEINERIN Chardonnay ja Grűner Veltliner sekä todellinen JYTKY- Zweigelt!
  • ENDRIZZIN SERPAIOLO – Maremma Toscanan hedelmää upeassa paketissa, onnittelut etukäteen tätä maistaville!! rhev download!
  • MAYOLIN GLOP – vetää sanattomaksi, VIINITALLI knows Priorat!
  • VENDRELL RIVEDIN SERÉ – ekologinen yllätys luomuviinien ystäville, nyt saa muualtakin kuin Chef & Sommelierista stadista 코스피 지수 다운로드!
  • LIBAMUS –  100 % rusinamencia, vino dulce naturale, vain 3 000 ploa tehty, murhaava yhdistelmä Viinikylän valkosuklaakakun kaverina!

FEEL THE WINE AT VIINIKYLÄ!

KILPAILU: Anna palautetta Viinitallin viineistä Viinikylässä. Arvomme palautteen antajien kesken kolme kappaletta Viinitallin essuja. Lähetä palautteesi osoitteella (muista antaa yhteystietosi): info@viinitalli.com.


takaisin

Kommentit (2)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*