31.08.12, by Lisa

SYMPPIS CELLER EL MASROIG MASROIGIN KYLÄSSÄ

Jos viinintuottaja voi olla sympaattinen, niin  Celler el Masroig (http://www.cellermasroig.com/)  sitä on ja sillä onkin erityinen paikka sydämissämme. Se sijaitsee trendikkäässä Montsantissa Espanjassa, Prioratin ympärillä, El Masroigin kylässä. Kiertäessämme Montsantia Celler el Masroigin valikoima löi meidät ällikällä kb금융 폰트.

Osuuskuntana toimiva viinitila tekee omat viininsä ainoastaan parhaista rypäleistä ja myy muut muille tuottajille. Koko viinisortimentti on kohtuullisesti hinnoiteltu ja tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen aina edullisimmasta kalleimpaan viiniin. Olemme poikkeuksetta saaneet Celler el Masroigin viineistä asiakkailtamme positiivista palautetta 다운로드. Ne sopivat erinomaisesti suomalaiseen makuun. Viinitalo ei ole liiemmälti halunnut osallistua viinikilpailuihin, mutta viimeksi erittäin arvostettu Decanter World Wine Awards 2012 antoi kultamitalin Celler el Masroigin Etnic 2007:lle ja hopeamitalin Sola Fred 2010:lle. Myös viiniguru Robert Parker on arvostanut monia viinitilan viinejä korkeille pisteille.

Celler el Masroig on perustettu vuonna 1917 다운로드. Viiniä viljellään punasavisessa maaperässä 500 hehtaarin alueella, kaikki DO Montsant –luokituksella. Viljellyt rypäleet ovat Carignan, Tempranillo, Grenache ja Syrah. Vuoret ympäröivät Montsantia kolmesta ilmansuunnasta; etelässä alue rajoittuu Ebro-jokeen. Montsantin viinit ovat täyteläisiä, mutta selvästi viereisen Prioratin viinejä helpommin lähestyttäviä, pyöreätanniinisia ja monesti hapokkaita.  Celler el Masroigin viinitarhat sijaitsevat matalalla katsoen yleensä etelään eli viinit saavat enemmän aurinkoa, vähemmän sadetta, mitkä tarkoittavat vähemmän satoa 다운로드. Nämä olosuhteet ovat täydellisiä Celler el Masroigin vanhoille Carignan-viiniköynnöksille.

Celler el Masroigin herkut ovat nuoren ja innokkaan viinintekijän Carles Escolarin (kuvassa alla vasemmalla) taidonnäytteitä. Carles on hauska heppu, joka kertoi innostuneensa viinintekemisestä työskennellessään delishopissa myyjänä ja päätyneensä sitä kautta Tarragonan yliopistoon opiskelemaan viinitiedettä 요괴워치 오프닝 다운로드. Mutta jo lapsesta lähtien hän on ollut mukana viinin sadonkorjuussa. Juttu Carlesin kanssa tuntui heti luistavan pilke silmäkulmassa. Hienoa on, että myös hänen viininsä osoittautuivat mielettömän hyviksi.

 

 

 

 

 

Maahantuomme ainoana Suomessa seuraavia Celler el Masroigin viinejä:

1 트와이스 우아한 사생활 다운로드. Solà Fred 2010 (http://www.viinitalli.com/wine/?wineId=46)

 • Nautittavissa mm. seuraavissa ravintoloissa: Le Biff (Holiday Club Saimaa), Ravintola Gaijin (Helsinki), Mobilia Ravintolat (Kangasala), Namu Food and Lounge (Helsinki), Ravintola SAlud (Tampere), Ravintola Kaisla (Tampere), Ravintola Natalie (Tampere)
 • Hopeamitali Decanter World Wine Awards 2012
 • Best wine under 10£ New Wave Spanish Wine Awards 2011

2 집꾸미기 다운로드. Etnic 2007 (http://www.viinitalli.com/wine/?wineId=93)

 • Kultamitali Decanter World Wine Awards 2012 (2008 vintage)
 • Robert Parker 90 p. (2007 vintage)

3. Castell de Les Pinyeres 2008 (http://www.viinitalli.com/wine/?wineId=12)

 • Nautittavissa mm 스텔라 리움 무료 다운로드. seuraavissa ravintoloissa: Ravintola C (Tampere), Ravintola Tiiliholvi (Tampere), Villa Hakkari (Lempäälä)
 • Kultamitali Berliner Wein Trophy 2011 (2007 vintage)
 • Robert Parker 89 p. (2007 vintage)

4. Solà Fred Blanc 2011 (http://www.viinitalli.com/wine/?wineId=32)

 • Nautittavissa mm Software defined radio downloads. seuraavissa ravintoloissa: Le Biff (Holiday Club Saimaa), Glow Bar & Restaurant (Nokia), Mobilia Ravintolat (Kangasala)

5. Les Sort Rosat 2011 (http://www.viinitalli.com/wine/?wineId=8)

 • Nautittavissa mm. seuraavissa ravintoloissa: Ravintola 4 vuodenaikaa (Tampere), Ravintola Heinätori (Tampere), Ravintola Kaisla (Tampere) ja Villa Hakkari (Lempäälä)

6 다운로드. Les Sorts Vinyes Velles 2005 (http://www.viinitalli.com/wine/?wineId=94)

 • Robert Parker 90 p. (2006 vintage)

7. Mas roig 2005 (http://www.viinitalli.com/wine/?wineId=95)

 • Robert Parker 90 p. (2007 vintage)

8. Les Sorts Blanc 2008 (http://www.viinitalli.com/wine/?wineId=31)

 • Nautittavissa mm. seuraavissa ravintoloissa: Ravintola C (Tampere) ja Ravintola Demo (Helsinki)
 • Best white wine of Catalonia Wine Guide 2012 (2009 vintage)
 • Robert Parker 90 p. (2008 vintage)

Meillä oli myös pikku apulainen (kuvassa alla) mukana viimeisimmällä viinireissullamme Espanjassa tammikuussa 2011. Kaikista kivointa puuhaa hänelle oli viinitonkkien kantaminen ja korkkien heittely. Viinitilojen ”tädit” keksivät hänelle kilvan viihdykettä.

 

 

 

 

 


takaisin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*