20.06.13, by Janne

Savukalojen viinit – rocket science?

Kesän ehdottomat herkut ovat makeiden vesiemme kalat, joita moni harrastekalastaja savustelee mökkiolosuhteissa 다운로드. Nyt unohdetaan kassilohet, joista edes asiallisella savustamisella ei tuoreeseen kalaan verrattavaa herkkua ikävä kyllä saa. Viimeisen loheni savustin n 시에라 os 다운로드. vuosi sitten kun Torniojoelta napsahti 12 kiloinen – lohimenuun tehtiin pikkupalat savustamallakin. Kunnon savulohelle kuiva Riesling niin Saksasta kuin uudestakin maailmasta toimii yleensä verrattain hyvin 쿠키 런 버그 판 apk 다운로드. Kasvatetulle ”possulle” tarvitaan sitten eo. tuotteeseen jo hiven jäännössokeria, että rasvamöykyn saa kurkusta alas!

Savusiika – Sauvignon Blanc, mieluiten uudesta maailmasta kevyellä tammella tai tammittomana 신과 함께 죄와 벌 다운로드. Tätä on testailtu ja todellakin siian hienostunut rasvaisuus tarvitsee hapokkaan ja hedelmäisen viinin, johon SB on useimmiten vastaus.

Savumuikku – Riesling 다운로드. Moselin hapokkaat, mineraaliset ja jopa hieman jäännössokeria sisältävät riket soljuu estoitta lohensukuisen kultakyljen kanssa. Voimakkaan makuista savumuikkuahan voi käyttää monessa: keitossa, pitsassa, salaatissa, moussessa 다운로드. Useimmiten voimakas aromi määrää viinin jolloinka Riesling it is.

Savuahven – Chardonnay, kevyellä tammella tai tammittomana 스페셜 솔져 다운로드. Ahvenen liha on kuivaa, kuten kuhalla, kuitenkin aromaattisempaa ja rakenteeltaan tiiviimpää. Turha hapokkuus korostaa savuaromeja ja liika hedelmäisyys, joka maistuu jopa makeutena, blokkaa hienostuneen ahvenen maun 다운로드. Näin ollen varsin vähän jalostetulla perus-Chardukalla pääsee pitkälle ja hifistelijälle käy tässä liitossa huonosti – burgundyllä tulee käkeen 다운로드. Pätee pitkälti myös kuhaan.

Kannattaa huomioida että eo. suositukset ovat ennenkaikkea lämpimälle pöntöstä tulevalle savukalalle. Sitten kun mukaan lisätään kastikkeita ja turhan raskaita lisukkeita – silliä kullekin-  eivät harmoniset liitot enää täysin päde 검색어를 입력하세요 www 1회. Suosittelenkin savukalan nauttimista kesäisen aterian alussa, kuumana ja pelkällä viinillä. Näin saa jalosta kalasta ja valmistustavasta eniten irti. Jos haluaa päästä pidemmälle tämän tieteen alan syövereihin voi verrata leppä- ja pihlajasavua ja kuinka ne muuttavat Brauneberger Juffer -palstan Rieslingin käytöstä ison muikun ja pikkusiian seurassa. Rocket science!

ILOISTA JUSSIA!


takaisin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*