19.07.11, by Lisa

Paakarin parhaat

Tulipa tässä iltana yhtenä vietettyä iltaa porukalla oman kylän eli Kangasalan parhaimmistoa edustavassa ravintolassa, Paakarissa 천국의 속삭임 다운로드. Aidosti voin kehua Paakarin tunnelmaa, huomaavaista palvelua ja erittäin tasokasta ruokaa. Osa meistä söi alkuruoaksi ruotsalaistyylistä keitettyä lohta kurkkusalaatin kera ja osa vasikanpaistista tehtyä carpacciota outlook 주소록. Molempien seurana meillä oli Viinitallin Llopart Brut Nature Reserva –kuohari sekä espanjalainen epätyypillisen hieno roséviini, Les Sorts Rosat 다운로드. Keitettyä lohta on tullut syötyä Paakarissa parikin kertaa, eikä se ole koskaan pettänyt; yksinkertainen on herkullista ja kaunista.

Pääruoaksi söimme Längelmäveden kuhaa osan syödessä ylikypsää vasikkaa korvasienillä sekä häränfileetä pippurikastikkeella 다운로드. Castell de Les Pinyeres Espanjasta, joka on muuten juuri voittanut arvostetun Berliner Wein Trophy -kultamitalin, täydensi loistavasti näitä kahta liharuokaa; kuhan kanssa jatkoimme Brut Nature –linjalla 다운로드.

Useat sommelierit ovat kehuneet, että 100 % mencia-rypäleistä valmistettu espanjalainen Libamus-jälkkäriviini sopii loistavasti valkosuklaajälkiruokien kanssa 다운로드. Se ei pettänyt tälläkään kertaa valkosuklaisen panna cottan kanssa! Kts. www.ravintolapaakari.com 다운로드.


takaisin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*