28.06.11, by Lisa

FOODIE WEDDING

Viinitallilaiset pääsivät osallisiksi vallan mainioihin häihin, kun hyvä ystäväpari sinetöi rakkautensa Villa Hakkarissa Lempäälässä 11.6 슈츠 시즌2 다운로드. seitsemänkymmenen vieraan läsnä ollessa. Paitsi että morsian ja sulhanen itse ovat foodieita, niin myös heidän ystävänsä koostuvat paljolti hyvän ruoan ja viinin rakastajista 다운로드. Oli loistava idea hääparilta suunnitella tyylikäs juhla, jossa myös ruoka ja juomapuoli olivat vimosen päälle mietittyjä heidän omien ja vieraiden mieltymysten mukaisesti. Näissä häissä oli tarjolla jotakin erilaista, eikä niitä perinteisiä hääruokia kuten karjalanpaistia, mummon lihapullia, ylikypsiä perunoita, vähän vettynyttä fetasalaattia ja laatikkoviiniä ((joskin niissä on hyviäkin) 드라이브 바이 다운로드!

TV:stäkin tuttu keittiömestari Arto Rastas oli loihtinut melkoisen herkkukavalkadin notkuvaan noutopöytään 다운로드.  Etukäteen tarkasti ruokiin sopiviksi valitut Viinitallin viinit täydensivät ruokaluomuksia. Paulinshofin Riesling Kabinettia sekä Celler el Masroigin huippuroseeta Les Sorts Rosatia tarjoiltiin Louisianan jättiravunpyrstöjen, feta-pinaattitoastien, mausteisen nuudelisalaatin , passionmarinoidun lohen sekä häränlihacarpaccion kanssa 다운로드.  Tuo passionmarinoitu lohi taisi olla koko juhlien suosikkiruoka, ja taisipa allekirjoittanut onnistua onkimaan Artolta sen reseptinkin.

Luomuviinimme Joan D’Angueran Planella täydensi hienosti pääruokana ollutta lakritsilla maustettua karitsanfileetä ja korvasienikastiketta 다운로드. Hääkakusta morsiusparilla oli vaikeuksia päästä yhteisymmärrykseen, joten tarjolla oli sekä perinteistä mansikkahääkakkua että valkosuklaa-vadelmamoussekakkua 다운로드. Varmasti kummallekin löytyi yhtä paljon ystäviä. Jälkiruokaviinimme Godelian Libamus sopi täydellisesti valkosuklaamoussekakun kanssa. Portviinille persoja löytyi porukasta sen verran, että pitihän heidätkin muistaa valkoisella portilla ja ruby-portilla 로켓펀치.

Ai niin, meinasivat ne tärkeimmät jutut unohtua 스위치 팩 다운로드. Morsiuspari oli kaunis kuin kuva ja heidän onnellisuutensa paistoi jokaisesta ilmeestä ja eleestä. Ilma helli meitä helteisyydellä, ja Romanssi raikui kauniisti joenvarressa 제트부스터 다운로드. Onnittelumaljana nautiskeltiin mansikkaista Microcosmos-cavaa. 

Monesti aiemminkin Villa Hakkarissa käyneenä kartano ympäristöineen yllätti silti upeudellaan. Kartanon piha-alue oli täydellinen paikka vihkimiselle.  Mansikin kammarissa ähkytäynnä olevat juhlijat pääsivät kunnolla irrottelemaan, ja kammarin takana oleva ranskalaistyylinen yrttipuutarha oli oiva vilvoittelupaikka. Kts. www. villahakkari.fi.

Nautiskelkaapi yhteiselosta hyvä hääpari!


takaisin

Kommentit (1)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*